Elektro- og ventilasjonstjenester for private og bedrifter i Troms

 

Elektro og Ventilasjon leverer alle tjenester innen elektro og ventilasjon til både private og bedrifter i Tromsø og resten av Nord-Norge. Alt arbeid utføres av dyktige, erfarne elektrikere med fagbrev.

Privat

Vi utfører alle elektrikertjenester for private. For oss er ingen jobb for liten - ingen for stor. Vi utfører alt fra enkel service til oppgradering og installasjon av komplette anlegg. Med bred kompetanse og lang erfaring kan vi bistå i hele prosessen, fra prosjektering av elektro og ventilasjonsanlegg til sluttførelse.

Ventilasjon

Bor du i et eldre hus med naturlig ventilasjon gjennom ventiler? Planlegger du en oppgradering av huset? Da bør du tenke på ventilasjon. Naturlig ventilasjon gir trekkfulle hus og høye varmetap. Moderne ventilasjonsanlegg har opp til 80% høyere varmegjenvinning enn gamle. De gir et sunnere og mer behagelig inneklima, samtidig som strømutgiftene holdes nede.

Vi prosjekterer og installerer ventilasjonsanlegg i alle private boliger, samt utfører service og rehabilitering av eksisterende anlegg

Kontakt oss for mer informasjon om ventilasjon i private hus.

Elekrikertjenester

Ønsker du et moderne hjem med det siste innen elektriske løsninger? Våre erfarne medarbeidere har oppdatert kompetanse og kan oppgradere husets elektriske installasjoner til et smartere hus!

Vi tilbyr ellers alle elektrikertjenester til private:

Nyinstallasjoner og rehabilitering av eksisterende elektriske anlegg
Lys- og varmestyring
El-sjekk
Kontroll av sikringsskap
Varmekabler og elektrisk gulvvarme

Vi bidrar også med vår kompetanse ved å gi råd til bedre el-sikkerhet og tips til hvordan dere kan spare strøm. Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale.

Bedrift

Vi påtar oss ventilasjon- og elektrotjenester for industri, offentlige institusjoner og næringsbygg.

Med bred kompetanse og lang erfaring kan vi bistå i hele prosessen, fra prosjektering av elektro og ventilasjonsanlegg til sluttførelse.

Ventilasjon

Hva slags ventilasjonsanlegg dere velger, vil påvirke energibruken senere. Ved valg av ventilasjonssystem i industri og næringsbygg er det flere faktorer man bør dere på. Blant annet om dere ønsker et sentralisert eller desentralisert anlegg, og om ventilasjonsanlegget skal kjøle ned eller varme opp bygget. Vi kan prosjektere og installere en ventilasjonsløsning med et styringssystem som vil gi et økonomisk og energieffektivt bygg, helt tilpasset drift og behov.

Elektro

Vi påtar oss elektrikertjenester og utfører alle elektriske installasjoner i næringsbygg, offentlige bygg, institusjoner og industri. Vi kan levere komplette energibesparenede elektroinstallasjoner, og kan stå for hele prosessen, fra prosjektering til sluttførelse og ferdig installert elektrisk anlegg.

Sentralstyring av elektriske anlegg er nøkkelen til energiøkonomisering. Det innebærer et styingsystem der energibruken tilpasses behovet. Det vil si at nå bygget er tomt, forbrukes også minimalt med energi. Med god styring kan strømutgiftene reduseres betraktelig.

Vi utfører også service og rehabilitering av eksisterende elektro- ventilasjonsanlegg, og kan tilby svært gunstige serviceavtaler.

 

Ta kontakt for mer informasjon om elektro- og ventilasjonstjenester for bedrifter.

 

Ringvegen 1, 9018 Tromsø 
+4799428529

post@eogv.no